2017. június 26., hétfő

Manikűrvadász - 33. fordulóSziasztok!
Egy forduló kihagyása után ismét jelentkeztem a manikűrvadászra és izgatottan vártam, hogy ezúttal kitől kell majd vadásznom. :) Bella kezdeményezése immáron a 33. fordulóját éli meg egyébként és ezen alkalommal Zsebboszi Andi volt a háziasszonyunk, aki Melcsi blogját sorsolta nekem vadászterületül.

Melcsi a blogja alapján aranyos és olyan klassz manikat készít, hogy nem mondanánk meg, milyen fiatal. :)
No de lássuk, mit is vadásztam tőle!

Több mani is megfogott, végül aztán sógornőm elé álltam, hogy válasszon ő. Addigra már leszűkítettem a kört három manira, de úgy voltam vele, hogy ha már úgyis az ő körmeire alkotok ezen alkalommal, akkor válassza ki ő, melyiket szeretné. Fatima végül amellett döntött, amihez nekem is a legjobban húzott most a szívem. :)


Ha már nyár, akkor jól esik egy kis hűs finomság, még ha csak a körmeinkre kerül, akkor is. :)
Alapszínnek direkt hasonlót választottam, mint az eredeti, viszont nálam több kis fagyi helyett egy-egy nagy, három gombócos kapott helyet. :DAlapszínnek egy frankenemet használtam, mely színben és névben is remekül passzol, ugyanis a Strawberry Icecream nevet adtam neki elkészültekor. ^_^ A gyűrűs és a középső ujjon egy kicsit cseleztem, ugyanis egy AVON Marmalady, Nudeitude és Vintage Boutique hármasból frissen kutyult színt vittem fel alapnak, majd erre díszítőcsík segítségével kialakítottam a tölcsér formáját és úgy került fel a Strawberry Icecream. Ezután Essence Love is in the Air, Moyra fehér nyomdázólakk és AVON Vintage Boutique lakkok felhasználásával, pontozó segítségével megalkottam a gombócokat. Végezetül tűvel a Marmaladyból csíkoztam a tölcséreket.
Ezek után már csak fedőlakk kellett, mely a fagyis körmökön AVON gél hatású fedő volt, míg az egyszínűeken egy franken, Sharklady holo fedője. :)

Hogy tetszik? Nézzétek meg, mit vadásztak a többiek! :)


17 megjegyzés:

 1. Nekem nagyon tetszik! Irtó aranyos lett a te verziód! :)

  VálaszTörlés
 2. Szerintem is megacuki lett. :)

  VálaszTörlés
 3. Jaj de édes lett, kis cuki fagyik! Nagyon tetszik, jó nyárias lett, gondolom a barátnődnek is tetszett :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon cuki lett, nyárra passzolnak a kis fagyik. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Bizony, ezért is esett pont erre a manira a választás :)

   Törlés
 5. Nagyin tetszenek a manikűrök :) Az eredeti is és a levadáazott is :)

  VálaszTörlés
 6. Válaszok
  1. Köszi :) A te eredetid is nagyon jó volt, nem csoda, hogy végül ez lett levadászva ^_^

   Törlés