2017. március 5., vasárnap

Mani-acs - Napnyugta vagy napkelte



Sziasztok!
Ma újra mani-acs bejegyzés, ezúttal a napnyugta/napkelte témában alkottunk a többiekkel. Ez egy nagyon klassz kis téma, sok szépet lehet vele kreálni. Mondjuk az enyém nem lett az igazi, de azért egész jól sikerült.

Én a művembe a sárgán és piroson kívül most belecsempésztem egy kis kéket is. ;)






Mivel most a körmeim felülete igen barázdált volt(különböző okok miatt), ezért a már megszokott AVON Nail Experts Prime helyett most a Moyra Ridge Filler alaplakkot használtam, ami ilyen esetekben első osztályú segítség, szépen kitölti a barázdákat, elfedi a körmök egyenetlenségeit. :) Erre jött egy franken kékem aminek most hirtelenjében adtam nevet(The sky is blue). Erre került fel szivaccsal a többi szín, szépséges átmenetet képezve. Végül az egészet a már jól megszokott AVON Gél hatású fedőlakkal kentem le. :)

Számomra ennek a maninak története is van, egy szépséges napnyugta, melynél mintha lángolna az ég. Drága szeretett műszakvezetőnk, Csaba elköltözik Aszód mellé és holnap már csak a papírjait intézni megy be laborba. Pénteken búcsúztattuk el, elment a műszak kajálni meló után(pont nappalosok voltunk a héten). A helyszínen odaadtuk neki a búcsúajándékokat(Pl. Legjobb főnök törölköző, cserepes kis tujaszerűség XD), és beszélgettünk, ettünk, ittunk, még egyszer utoljára vele együtt éreztük jól magunkat. Egy új fejezet kezdődik mind az ő(és családja), mind a mi életünkben is. Reméljük, jó fejezet lesz ez is...
Ja, és indítottam egy másik blogot is, a könyves bejegyzések ott lesznek ezután. Meg lesz pár másik féle bejegyzés is. :)

Nektek hogy tetszik ez a mani? Nézzétek meg a többiekét is!


4 megjegyzés:

  1. nagyon szép lett az átmenet, nekem mondjuk hiányzik rá a minta :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Lehet, elfért volna még valami minta rá, de bevallom őszintén, nem igazán volt idegzetem átböngészni a lemezeimet a megfelelő minta után...

      Törlés
  2. Nagyon tetszenek ezek a színek így együtt :)

    VálaszTörlés