2017. február 27., hétfő

Könyvek - Edenbrooke



Sziasztok!
Ma az Edenbrooke könyvajánlóját hoztam nektek. Ez egy történelmi romantikus könyv, mely az előző könyves bejegyzésem tárgyával ellentétben csupán egyetlen kötetből áll. Persze ez egyáltalán nem zavaró tényező, no de jöjjön a lényeg.
A borítón minden bizonnyal a főszereplő hölgy áll nekünk háttal. Haja kissé kócos, ruhája az 1800-as éveket idézi. A gyümölcsöskerttel kimondottan kedves benyomást kelt. Alatta az épület eggyüttes maga Edenbrooke.

Fülszöveg:
"Marianne ​Daventry bármit megtenne, hogy elszökhessen a rémesen unalmas Bathból és udvarlója egyre terhesebbé váló ostromai elől. Nem csoda hát, hogy amikor ikertestvére, Cecily, meghívja őt Edenbrooke-ba, a pazar vidéki birtokra, kapva kap az ajánlaton. Marianne arra számít, hogy végre kipihenheti magát és kedvére gyönyörködhet a szeretett angol tájban, miközben testvére Edenbrooke jóképű örökösét igyekszik becserkészni. Ám idővel rájön, hiába a leggondosabb tervezés, bármikor porszem csúszhat a gépezetbe.
Marianne, aki először egy útonállóval keveredik ijesztő összetűzésbe, majd látszólag ártalmatlan flörtbe bonyolódik, képtelen kalandok egész sorát éli át, míg a gyengéd érzelmek és az intrikák végleg átveszik az uralmat az élete fölött.
Vajon sikerül megzaboláznia csalfa szívét, vagy hagyja, hogy egy titokzatos idegen levegye a lábáról? Annyi bizonyos, hogy a sors nem egy kellemes nyári vakáció reményében vezeti Marianne-t Edenbrooke-ba."


Azt hiszem, ehhez túl sok mindent nem tudok hozzátenni. A történet egészen magával ragadó, sok humoros elemmel. Izgalmas és kiszámíthatatlan. Mindig csak reménykedtem a végkifejletben, de sosem tudtam igazán, tényleg úgy lesz-e.
Minden megrögzött romantikusnak csak ajánlani tudom. :)
Puszi:

Tessa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése