2017. február 27., hétfő

Könyvek - EdenbrookeSziasztok!
Ma az Edenbrooke könyvajánlóját hoztam nektek. Ez egy történelmi romantikus könyv, mely az előző könyves bejegyzésem tárgyával ellentétben csupán egyetlen kötetből áll. Persze ez egyáltalán nem zavaró tényező, no de jöjjön a lényeg.
A borítón minden bizonnyal a főszereplő hölgy áll nekünk háttal. Haja kissé kócos, ruhája az 1800-as éveket idézi. A gyümölcsöskerttel kimondottan kedves benyomást kelt. Alatta az épület eggyüttes maga Edenbrooke.

Fülszöveg:
"Marianne ​Daventry bármit megtenne, hogy elszökhessen a rémesen unalmas Bathból és udvarlója egyre terhesebbé váló ostromai elől. Nem csoda hát, hogy amikor ikertestvére, Cecily, meghívja őt Edenbrooke-ba, a pazar vidéki birtokra, kapva kap az ajánlaton. Marianne arra számít, hogy végre kipihenheti magát és kedvére gyönyörködhet a szeretett angol tájban, miközben testvére Edenbrooke jóképű örökösét igyekszik becserkészni. Ám idővel rájön, hiába a leggondosabb tervezés, bármikor porszem csúszhat a gépezetbe.
Marianne, aki először egy útonállóval keveredik ijesztő összetűzésbe, majd látszólag ártalmatlan flörtbe bonyolódik, képtelen kalandok egész sorát éli át, míg a gyengéd érzelmek és az intrikák végleg átveszik az uralmat az élete fölött.
Vajon sikerül megzaboláznia csalfa szívét, vagy hagyja, hogy egy titokzatos idegen levegye a lábáról? Annyi bizonyos, hogy a sors nem egy kellemes nyári vakáció reményében vezeti Marianne-t Edenbrooke-ba."


Azt hiszem, ehhez túl sok mindent nem tudok hozzátenni. A történet egészen magával ragadó, sok humoros elemmel. Izgalmas és kiszámíthatatlan. Mindig csak reménykedtem a végkifejletben, de sosem tudtam igazán, tényleg úgy lesz-e.
Minden megrögzött romantikusnak csak ajánlani tudom. :)
Puszi:

Tessa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése