2017. október 16., hétfő

Manikűrvadász - 35. forduló



Sziasztok!
Újabb fordulóhoz érkezett a manikűrvadász, melynek létrehozója, Bella most Akanét jelölte ki háziasszonyul. :) Ezúttal is izgatottan vártam, hogy kitől kell majd vadásznom, és mikor megtudtam, hogy Myrkky-től, nagyon megörültem. Szép manijai vannak és szép hosszú körmei. *.* Tőlem pedig most Thimmyke vadászik, remélem, sikerül az én mini körmös manijaimból olyat választani, amiből valami szépet tud alkotni...


Most nagyon egyszerű volt a dolgom, ugyanis egy nemrégiben készült manin rögtön megakadt a szemem. Tudtam, nem kell más manit nézegetnem(azért párat mégiscsak lementettem), mert ezt akarom levadászni. Az a bizonyos pedig nem volt más, mint ez a madaras matricás szépség:


Mivel van nekem is madaras matricám, és már egy ideje szerettem volna felhasználni egy manihoz, így kapva kaptam a lehetőségen. :) A szín alá most Essence Gowth Booster-t használtam alapnak, erre kentem fel két-két rétegben a Moyra 03 fehér lakkom és az egyik frankenemet, a Neptun Copper-t. :) Mint láthatjátok, a színek eltérnek, az elrendezést viszont meghagytam, a gyűrűs- és a középső ujjamra került matrica. :)




Mivel a Moyrás matricacsomagban(No. 05) csak három madárkás matrica volt, így negyediknek egy lepkéset választottam. :)




Szerintem jó lett, remélem, nektek is tetszik. :)

Nézzétek meg, mit vadásztak a többiek!


9 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyon jó lett! (-: A lepkés matrica is szuper, és illik is hozzá. (-: Köszönöm szépen a szép szavakat! ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Ebből a fajta lepkésből is csak egy volt, gondoltam, passzolni fog a madárkákhoz, s lőn. :D De majd a többi matricát is el fogom már használni ebből az adagból, mert még egy rakat pillangó van, sógornőm meg nagyon szereti őket... ^_^

      Törlés
  2. Nekem is tetszik, madarakkal amúgyis kilóra megvehető vagyok. :)

    VálaszTörlés
  3. nagyon szép lett, és ez a barna meg igazi őszi *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Inkább olyan rezes színe van, olyan, mint apu festékének(Neptun), amivel az ereszcsatornát szokta festeni...Ezért is lett Neptun Copper a neve. XD De amúgy tényleg tipikusan őszies színe van. :)

      Törlés
  4. Jól sikerült, csodás ez a lakk :) A madarak pedig nagyon édesek :)

    VálaszTörlés