2016. december 15., csütörtök

Teszt - Télies illatú habfürdők



Halihó!
Újabb teszt bejegyzés, ezúttal habfürdőkkel. :) Novemberben rendeltem az AVON-ból télies illatú habfürdőket. Az egyiken egy rénszarvas van, a másikon Télapó. Nagyon cuki dizájn. :)

Mind a kettő 250 ml-es kiszerelésű.
A rénszarvasosnak szilvás, vaníliás illata van, ami nekem nagyon bejött, míg a Télapósnak almás, fahéjas, ami szintén egész kellemes. :)



Kipróbáláskor jött egy pici nehézség, ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy spórolósra terveztek, mert alig lehet kivarázsolni a habfürdőt a flakonból. :/ Konkrétan olyan kis izémizé van a tetején, mint a körömlakklemosónak, hogy csak egy kis lyukon keresztül tudjon kijönni...Igen ám, csak amíg a lemosó híg folyadék, amiből lazán ki lehet a megfelelő mennyiséget csöpögtetni, addig a habfürdő sokkal sűrűbb és csupán egy vérszegény kis csíkban ereszkedik bele a kádba, már ha egyáltalán méltóztatik kijönni. És ha ez még nem lenne elég, a flakon kérem szépen olyan kemény, hogy nagyon nyomkodni sem lehet, hogy esetleg gyorsabban kijöjjön a kívánt habfürdő mennyiség.
Egy kis öröm az ürömben, hogy azért egész szépen habzik és tényleg nagyon fincsi illata van. :)




Ti milyen habfürdőt használtok?

Pussz:

Tessa

2 megjegyzés:

  1. Nekem még az előző kiadásból van meg az egyik, mostanság kezdtem el használni, de mint tusfürdőt. Igencsak meg kell szenvedni a kinyomásával, az biztos :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, azt hiszem, le fogom szedni azt a vackot a tetejéről :D

      Törlés