2016. december 11., vasárnap

Mani-acs - Rénszarvasok



Sziasztok!
Eltelt három hét és már itt is van újra egy Mani-acs bejegyzés, melynek témája most az ünnepekre való tekintettel(és mert megszavaztuk ^_^) rénszarvasok lett. Mivel a december kezdetével csak megjött nekem is a hangulat, ezért lakkozás közben már a "Rudolf the red nosed reindeer"-t dúdolgattam. :)

Alapszínnek a Masura Cat's Eye mágneses körömlakkom használtam, amit eddig sajnálatos módon hanyagoltam. Pedig tényleg gyönyörű...Sikerült megmágnesezni is, bár még mindig nem vagyok túl ügyes. Két rétegben kentem fel és mágneseztem, majd egy réteg AVON-os fedő után megint mágneseztem egy kicsit. Szerencsére a fedőlakk felkenése után is meg lehet csinálni. :) Menet közben rájöttem arra is, hogy célszerű egyesével felkenni és mágnesezni, mert úgy 3-4 mm-ről is jól sikerül és nem kell olyan közel tartani a körmeimhez, hogy szinte hozzá is érjen(néhányszor sikerült belemászni a mágnessel a lakkba -.-).



Miután szépen megszáradt a Masura, átböngésztem a nyomdalemezeimet és szerencsére a Princess 07 lemezemen találtam hópelyhes mintát is. :) Ez került a kisujjamra, valamint a hüvelyk ujjamra. A gyűrűs ujjamra Rudolf került, a piros orrú rénszarvas, bár kissé érdekes fülei lettek. A középső ujjamon egy másik "szarvas" van. Szintén a Princess 07 lemezemen van egy egyszarvú is, őt alakítottam át rénszarvassá. :D Mondjuk annyira ügyes még nem vagyok, hogy csokinyusziból csináljak szarvast, de ez se rossz. XD A mutatóujjamra meg ki más kerülhetett volna, mint a Víghullás XD Nagyszakállú, hiszen ha már rénszarvasok, akkor a Télapó se lehet messze. ;)




Az egészet gél hatású fedőlakkal kentem le és készen is voltam. :)

Ezt a manit már egy héttel előre megcsináltam, és nagy meglepetésemre, meg persze örömömre, három és fél nap után is csak nagyon minimálisan kopott a lakkozás, ami nálam nagyon nagy szó(főleg, hogy közben melózni is voltam). :) A lenti képen látható, hogy a Télapócska megkopott szakálla alatt még mindig ott zöldellik rendületlenül a Cat's Eye. ^_^ Asszem, most szerelmesedtem bele igazán ebbe a lakkba... :D



Nektek hogy tetszik? Várjátok már a karácsonyt? Nézzétek meg a többiek maniját is! :)


6 megjegyzés:

  1. Szuperédes :) És éljen a Víghullás ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ^^ Amióta láttam a Karácsonyi lidércnyomást, mindig eszembe jut a Mikulásról :D

      Törlés
  2. De cuki :D Nem semmit festettél erre a fordulóra! Én nagy lustán csak nyomdáztam :) ügyes vagy nagyon!

    VálaszTörlés