2016. november 29., kedd

Novemberi Disney kihívás - Micimackó



Mézes csupros, szép napot mindenkinek! :)
Ma van Helie novemberi Disney kihívásának utolsó fordulója, aminek nem más a témája, mint gyerekkorom egyik nagy-nagy kedvence, a Micimackó. A fejemben ezen sorok írása közben hallom is a már jól ismert, és oly sokszor hallott dallamot: "Micimackó, Micimackó, csacsi kicsi medvebocs kóccal tömve..." :D

Igen, az eredeti, egész estés rajzfilmre gondolok, ami még a sorozat előtt keletkezett. Nekem ez volt az első találkozásom Micimackóval a vásznon(ami persze szinte teljesen a könyvre alapoz) és annyiszor, de annyiszor láttam már, hogy a számát se tudom. :) Minden esetre innen szedtem a jelenetet, ami alapján aztán elkészült a mai manim. Azt a részt alkottam meg, amikor nagyon sokat esik és hatalmas árvíz keletkezik, ami Róbert Gida házán kívül minden házat eláraszt...Meg úgy an-blokk az egész környéket...(~A víz víz víz csak jött jött jött...~)






A gyűrűs ujjamon Micimackó van fejjel lefelé, ugyanis egy mézes csupor fenekére nézve(nehogy baja essék a méznek ;) ) esett bele a vízbe...A középső ujjamon Malacka kapaszkodik a székébe, mellyel együtt elsodorta őt az ár, a mutató ujjamon bagoly szerepel, bár ő elég bénára sikeredett. :S Amibe a karmaival kapaszkodik, az Micimackó ég felé kapálózó lába. :D A hüvelykujjamra Róbert Gida sárga esőkalapja(?) és egy fa került.

Alapnak Moyra fehér nyomdázólakkot és a Lovely Summer Beauties kékjét használtam, majd erre került a Colorama-s sárga, Moyra 19, AVON Colortrends Bubblegum, AVON Colortrends Candy Pink és AVON Nailwear Pro+ Modern Edge segítségével, valamint ezek keverékével, pontozóval és tűvel(igen, tűvel) megalkottam a mintát.

Remélem tetszik. Nézzétek meg a többiek Micimackós körmeit is! :) 



2 megjegyzés:

  1. nagyon jók a festések, bár róbert gida kalapját először nem ismertem fel :D én is sokkal jobban szeretem az eredeti mesét, ami a könyv alapján készült. Tilos az á, és a Boldog viharnapot! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Hát, arra a körmömre most sehogy se sikerült értelmeset alkotni ^^'
      "A menyét magával hozta a menyét?" XD <3

      Törlés