2016. november 15., kedd

Novemberi Disney kihívás - A kis hableány



Sziasztok!
Máris itt egy újabb forduló Helie Disney kihívásából, aminek mostani témája A kis hableány. :) Nagyon-nagyon szeretem ezt a mesét és örültem, hogy ez is bekerült a témák közé. :)
Lakkozás közben átmentem egy kicsit gyerekbe és tuti, ha majd egyszer lesz egy tini lányom, aki szintén szereti A kis hableányt, neki is meg fogom majd ezt a manit csinálni. :)




Alapszínnek egy adag frissen kutyult, kékes zöld réteget kentem fel, majd erre jöttek a tenger lakói(pontozóval). :) Nem írom le egyesével, ki mivel készült, mert a nagyja kutyult szín, de alul megtalálható a felhasznált lakkok listája. ^^







Sebastian-nal szenvedtem meg a legjobban, először nagyon nem úgy sikerült, mint ahogy azt terveztem, ezért le kellett szedni és újra kezdeni. -.- Közben megalkottam a többieket. Azt hiszem egész jól felismerhetőek, de azért mégis felsorolom őket.
Szóval a kisujjamon a már említett Sebastian van, aki másodjára már egész tűrhetően sikerült. A gyűrűs ujjamon Ficánka található(őrá vagyok a legbüszkébb), a középsőn Ariel feje búbja látszik, a mutatón pedig maga Triton király, pontosabban őfelsége  fejének teteje és a koronája foglalt helyet. A hüvelykujjamra Ursula polipkarjait(lábait? csápjait?) pingáltam. Bár ez annyira nem az igazi, de mivel nem akartam magát a tengeri banyát egy az egybe a körmeimre, Erik herceg pedig nem passzol bele az "Under the sea" csapatba, ezért végül csak maradt.
Mikor kész voltam velük és hagytam nekik egy kis időt száradni, felkentem egy réteg fedőlakkot, így eltűntek a felszíni egyenetlenségek. :)




Felhasznált lakkok:

AVON Nail Experts Prime alaplakk
Essence 40 Play with my mint
Nails Imperity 019 Blue Light Pearl
Lovely Summer Beauties 2 (kék)
Essence 38 Love is in the Air
AVON Speed Dry Red Red
Moyra 19 (szép piros)
AVON Gel Shine Nudeitude
Moyra 07 fehér nyomdalakk
AVON Gel Shine fedőlakk

Remélem, nektek is tetszik. Nézzétek meg a többiek maniját is! :)


6 megjegyzés: