2016. november 8., kedd

Novemberi Disney kihívás - Hófehérke



Sziasztok!
Máris itt a következő forduló a Disney kihívásban. Ez alkalommal a Hófehérke témával kellett alkotni. Részemről ismét érdekes egy manit láthattok, ugyanis nem azt a tipikus manit hoztam, ami általában eszünkbe jut a Hófehérkéről. :) De hogy mégis milyenek lettem most a körmeim? A tovább után láthatjátok. :)
A mai manit az alábbi kép ihlette:



Igen, ez kérem szépen, Hófehérke azzal a bizonyos almával... Én pedig nem a jelenetre, hanem konkrétan az almára összpontosítottam. :) Ő kapott szerepet a körmeimen. Hogy miért? Halvány lila gőzöm sincs, egyszerűen csak ehhez volt kedvem. :D No de lássuk a manit.





Ehhez a manihoz két franken(saját keverésű) lakkomat is használtam. A lila a Franken Morph névre hallgat és mint a neve is mutatja, az AVON Colortrend Blue Morph lakkocska volt az alapja, amit egy az egyben belekevertem, majd néhány másik lakk hozzáadása után létrejött a képeken látható, atomcsillámos lakk(kész kínszenvedés leszedni XD). A zöld lakk pedig Poison névre hallgat, de hogy ő miből készült, arra már nem emlékszem. :D Viszont benne is van némi csillám és félmattra szárad őkelme.
Az almák a Manhattan 03 Redtastic lakkból, pontozó segítségével kerültek fel a körmeimre és kaptak a Poisonból egy pici zöld levélkét. A középső ujjamon lévő alma a kettő szín összekutyulásával létrejött színnel kapott egy kis "mérgezett" réteget, ahhoz hasonlót, mint amikor a gonosz mostoha kiemelte az almát a méreggel teli üstből. A hüvelykujjamra pedig ki más is kerülhetett volna, mint maga a méregkeverő banya, akit szintén pontozó segítségével alkottam. :) Egy Essence-es nude lakkal készítettem el az arcát, a haját szürkével, a csuklyáját, a száját és a körvonalat a már jól ismert Essence Tattoo Linerrel csináltam, a szeme pedig mi más is lehetne, mint egy pötty a Poison lakkból. :)




Remélem nektek is tetszik. Nézzétek meg a többiek maniját is!


8 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett ismét. :) A banya a kedvencem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, szerintem is egész jó lett az a banya :)

      Törlés
  2. hát ez a banya isteni :D én biztos nem állnék neki egy ilyen kézi festésnek vagy hogy mondjam na :) a franken zölded nagyon szép!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Én úgy voltam vele, hogy az még hiányzik a képből, hát odabiggyesztettem :D
      Köszi, pont ilyen színre gondoltam, mikor nekiálltam kikeverni, csak eleinte kissé világosabb volt...Matt feketével sötétítettem rajta, valószínűleg ezért szárad félmattra ^^ Most az összhatás miatt került rá egy réteg fedőlakk, de majd egyszer anélkül is megmutatom ;)

      Törlés
  3. Szép lett :) Az a banya elképesztő jó!

    VálaszTörlés
  4. Elképesztő! Pontozóval. Arcot. Kalapleemelés van kéremszépen, és ha ehhez még hozzáveszem, hogy milyen aprócska felületen dolgoztál, akkor már az állam is leesett. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm ^^ Mondjuk papírra is szoktam rajzolni, hol nagyobb, hol kisebb méretben, és nekem egy picit hasonlít a kettő egymáshoz(Vagy csak a kreatív jobb féltekém miatt volna?)... :)

      Törlés