2016. november 14., hétfő

Novemberi Disney kihívás - Hamupipőke



Sziasztok!
A Disney kihívás újabb fordulójának témája Hamupipőke volt, ám ezt sajnos csak most tudtam hozni.
Eredetileg igazi "csiribi-csiribá életérzésű" manit szerettem volna készíteni, azonban nem igazán akart úgy sikerülni, ahogy én azt szerettem volna.


Ilyesmire gondoltam...

Így hát újra nekiálltam ötletelni...
A téma Helie által megadott képe alapján aztán csak sikerült kitalálnom, hogy mi is legyen a kezemen. Persze nem Hamupipőkére és a hercegre gondolok, mint azt a normális emberek tennék, hanem mögöttük a szép nagy, kék holdra. :) Mivel a sztoriban Hamupipőkének éjfélkor el kell rohannia, ezért jutott eszembe a holdról(?!), hogy az egyik körmömre egy órát bűvölök, ami éppen éjfelet mutat... A többi jött magától. ^_^








Az alapszín a Golden Rose matt kékje volt, ami szerintem igazán hamupipőkés, még csillámos is kicsit. :) Egy nagyon vékony réteg(úgyis kell rá még egy réteg minimum, akkor már legalább egyenletes és szép legyen...) és egy laza, közepes réteg után azért biztos, ami biztos alapon felkentem még egy vékony réteget belőle, hogy a fedés tökéletes legyen. :) Ezután az AVON Nailwear Pro+ Modern Edge és a Moyra fehér nyomdalakkal nyomdáztam a mintát a körmeimre. A kastély és Hamupipőke cipője a MoYou Princess 07 lemezről, az óra(eredetileg mutató nélkül) a MoYou Alice 01 lemezről van. Mikor kész voltam, még kapott az egész némi plusz csillogást két réteg SharkLady féle holo topperrel. :)



Kissé nehéz volt lefotózni, de azért remélem, jól ki lehet venni a mintákat...
Remélem, nektek is tetszik. :)


3 megjegyzés:

  1. nagyon jó kis mani lett, a princess moyou lemeznek utánajárok nekem is kéne egy hercegnős :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Ha jól emlékszem, az egyik pesti látogatásom alkalmával a Nailland-es standnál akadtunk rá Helie-vel erre a lemezre még valamikor tavasszal :)

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés