2016. november 5., szombat

Novemberi Disney kihívás - Csipkerózsika



Halihó!
Még véget sem ért az őszi kihívás, máris itt van legjobb barátnőm, Helie novemberi kihívása, melynek keretein belül a Disney meséket járjuk körbe. :) Már egy ideje szó volt róla, hogy megcsináljuk, a megvalósítás viszont váratott magára...Egészen mostanáig. Mivel én teljesen oda meg vissza vagyok a Disney mesékért, egyértelmű volt, hogy én mindenképpen részt veszek ebben a kihívásban. :)


Minden egyes témához próbáltam képeket keresni a neten, melyekből inspirációt nyerhetek. Eleinte nézegettem a rózsaszín, sárga kombinációjú manikat, de rájöttem, hogy nagyon nem én lennék, ha ezek alapján alkotnám meg végül a kihívásra a manimat, hiszen, hol lett volna ezekből a kreativitásom? Így végül egy furcsának mondható összeállítást hoztam nektek.



Az ötlet a rajzfilm azon jelenete alapján jött, melyben a két tündér azon vitázik, hogy milyen színű legyen Csipkerózsika ruhája. Fiona a kék színre voksol, míg Flóra a rózsaszínt részesíti előnyben. Kettejük "párbajának" az lesz a vége, hogy a ruha egyik oldala kék, a másik rózsaszín színt ölt és persze tele van foltokkal(és ők maguk is másmilyen színű ruhában vannak, mint eredetileg). Ezt próbáltam meg a körmeimen is előhívni.




Kezdetnek kellett találnom egy kék lakkot, ami passzol a rózsaszínhez is, a kiszemelt, felhasználni kívánt Cupcake Polish Bluebell Girls lakkomhoz is és persze valamennyire hasonlít is az eredeti, a mesében látott kékre. Elő hát az összes kék lakkommal és lássuk, melyik lenne megfelelő... Hirtelen felvillant a szemem előtt egy filmfelirat, címe: "A kék ötven árnyalata". XD Persze nincs ilyen sok kékem, de így is bőven tízen felül van a számuk, ám ami a legmegdöbbentőbb, egyik sem az a kimondottan "csipkerózsikás" kék. :O Kénytelen voltam hát gyorsan keverni egy kis adag kéket, ami tökéletes lehet ehhez a manihoz. Ehhez a Lovely Summer Beauties kékjét és az előbb említett Cupcake lakkot használtam, az eredmény pedig kimondottan jó lett. :)




Gyorsan fel is vittem a körmeimre, mielőtt megszárad. A gyűrűsujjamra viszont az AVON Colortrend Bubblegum-ját kentem, a hüvelykujjamon pedig a Cupcake kapott helyet. :) Ezután Moyra fehér nyomdalakkal a kisujjamra és a mutatóujjamra nyomdáztam egy-egy varázspálcát a Princess 01 lemezemről. A gyűrűs ujjamra a kevert kékkel, a középső ujjamra a Bubblegum-mal nyomdáztam a pacákat a Moyra Labirynt lemezemről, végül pedig a hüvelykujjamat kivéve mindegyik körmömre a Shattered Glass nevezetű, Sharklady által kevert franken holo fedőlakk került, hogy tökéletes legyen az összhatás(A Cupcake alapból is egy szemkiverős holo lakk ^^).







Mivel tegnap egy kicsit még a nap is sütött, így le tudtam fényképezni, milyen gyönyörűek is napfényben a holo lakkok.

Szerintem nagyon szép lett, nektek hogy tetszik? Még több csipkerózsikás mani lentebb :)


4 megjegyzés: