2017. december 26., kedd

Manikűrvadász - Karácsonyi forduló



Sziasztok!
Ma a karácsonyi manival jöttem/jöttünk. :) Ezúttal Bella, az egésznek a kiötlője pp-t, a Dolls & Nails íróját sorsolta ki nekem, hogy az ő blogjáról vadásszak. Most nem is nézelődtem sokáig, hamar megtaláltam az "igazit". ^_^

Pp idei manijai közül kettő is felkeltette az érdeklődésemet, mind a kettő a December színei kihíváshoz készült. Végül aztán a zöld kedvenc színem mellett döntöttem


Mint általában, most is a saját szájízem szerint alkottam újra a manikűrt. :)




Az eredeti mani mintái megmaradtak, kissé más stílusban, emellé pedig a vasárnapi mani-acs körmök mellé passzoló nyalókamintát is alkottam.

Alapnak a Masura Cat's Eye, AVON Red Red és Moyra fehér nyomdázólakkot használtam, majd ezekre kerültek a minták a MoYou Festive Collection 01 és 46 lemezekről. A fenyőt és a masnit is nyomdáztam, majd pontozó segítségével kitöltöttem. a középső ujjamra szintén pontozóval kerültek a pöttyök. A masnihoz és a pöttyökhöz az AVON Gold Leaf lakkot használtam.
(Azért nem kis kömböcskék kerültek a körmömre, mert nincs olyanom, plusz nem tudtam volna normálisan dolgozni, ha olyanok vannak a körmömön...)
A fenyő a Masura lakkal, a nyalókák a Moyra fehér nyomdázólakkal készültek.

Remélem, tetszik nektek is. :) Nézzétek meg, mit vadásztak a többiek!

4 megjegyzés: