2017. november 12., vasárnap

Mani-acs - Közösségi média



Sziasztok!
Megint eltelt három hét, újra alkottunk hát a mani-acs csapattal. Ezúttal a témánk a közösségi média volt. Eleinte nem nagyon tudtam, milyen manit csináljak, de aztán szétnéztem neten(Gugli a barátunk ;) ), és jött is az inspiráció. :)

Már-már életünk mozgatórugóivá váltak a közösségi média különböző elemei, mint például a facebook, instagram, youtube. Nem csoda hát, hogy a témáink közé is bekerült a közösségi média. ;)

Nem vettem túl bonyolultra a dolgot, olyan mani kerekedett ez alkalommal(is), amit szerintem némi ügyeskedéssel bárki el tud készíteni. Furcsamód most a jobb kezemre sehogy sem akart úgy sikerülni a dolog, ahogy akartam, a bal kezemen azonban egész jó lett. O.o



Alapszínnek pirosat és fehéret használtam több rétegben, majd ezután jött a java! Nem túl hosszúak a körmeim, viszont elég szélesek, így a középső-(az a legszélesebb) és a gyűrűs ujjamra tudtam klasszul alkotni. :)



Mivel a jobb kezemen most kivételesen béna lett az eredmény, ezért azt inkább meg sem mutatom nektek. :D

Az említett középső ujjamon a piros lakkra fehérrel egy lekerekített téglalapot pingáltam, majd száradás után díszítő csíkok segítségével a közepébe "szerkesztettem" egy piros háromszöget, és tádám! Kész is a YouTube jel. ^_^ Közben a gyűrűs ujjamon a fehér lakkra frissen kutyult kékkel nagy nehezen megalkottam az 'f' betűt, ami a facebook jelzése(itt is használtam díszítőcsíkot). Utólag már bántam, hogy nem fordítva kezdtem neki a dolognak... (Említettem már, hogy nem szeretek frissiben kevert színekkel dolgozni? Nagyon pepecs... -.-) A többi körmömre nem került minta, csak fedőlakk. :)

Nem vagyok teljesen elégedett az eredménnyel(főleg a jobb kezemen), de azért egész tűrhető lett a mani. :) A bal kezem megmutattam bátyámnak is, neki kimondottan tetszett, vagyis ezek szerint hordható. :D

Felhasznált lakkok:

Essence Nail Growth Booster
Moyra 03(fehér)
Moyra 19(piros)
Rose Nail Blueberry(keveréshez)
AVON díszítő lakk Baby Blue(keveréshez)
AVON díszítő lakk fehér
Sally Hansen gyorsszárító fedőlakk

Utólag vettem észre, hogy elrontottam az 'f' betűt, de mindegy, ez már "Seráfütty!" dolog. :D

Nézzétek meg, mit alkottak a többiek!


6 megjegyzés: