2017. március 20., hétfő

Manikűrvadász 31. forduló



Sziasztok!
Ma újra egy manikűrvadász fordulóval jöttem. A Bella által létre hozott kihívássorozat már a 31. fordulóját éli meg, ezúttal a háziasszonyunk Noémi volt, ő sorsolta ki a sorrendet is. Ez a mostani számomra annyiban különleges, hogy most először már tőlem is vadásznak(ráadásul épp Noémi). :) Mint eddig, most is izgatottan vártam, hogy nekem kitől kell majd vadásznom.

A mostani fordulóra az Örökké kék az ég blogot kaptam vadászterületül, amit Betti vezet. A videói alapján - mert videókat is készít - nagyon aranyos nőci és izgatottan vágtam bele a keresgélésbe. Igaz, Betti nem csak lakkozással, hanem sminkeléssel is foglalkozik, azért így is volt miből válogatnom.

Ehhez a mostani manihoz végül azt a képet választottam, amit legelőször lementettem a gépemre tőle. :) Az ilyesmire mondta anno gimiben az angol tanárnőm, hogy hallgassak az első megérzésemre, mert az általában jó is lesz. :D
Szóval az alábbi manit választottam végül némi gondolkozás után:



Nagyon tetszettek a színek együtt, hát újraalkottam. Nem lett tökéletes, de azért így, hogy először használtam díszítőcsíkot, nem is rossz. :)








A rózsaszín az AVON Colortrend Bubblegum-ja, a másik lakk pedig az OPI Push and Shove. Mind a két lakkot két rétegben vittem fel a körmeimre, majd díszítő csík segítségével a középső és a mutatóujjamon megalkottam a mintát. :) Nem túl bonyolult, viszont tetszetős mani a végeredmény és mint láthatjátok, sokat nem változtattam az eredetin, csupán a mutatóujjamon csináltam egy plusz csíkozást.

Nekem nagyon tetszett ez a mani, valószínűleg fogok még ilyet csinálni, ha nem is pont ezzel a szín összeállítással. :)

Remélem, nektek is tetszik. Nézzétek meg a többiek maniját is! :)


4 megjegyzés: