2017. február 14., kedd

Mani-acs - Kapcsolatok



Sziasztok!
Megint késve hozom a bejegyzést, bár ez most azt hiszem elnézhető nekem, hiszen a munkám miatt nem jöttem eddig. Délutános voltam, ilyenkor pedig itthon szinte semmi időm sincs.
Na de térjünk rá a manira. A Valentin nap miatt a mostani mani-acs téma a kapcsolatok lett. Ezért aztán egy cuki, Valentin napi manit alkottam. :)





Két alapszínnel dolgoztam, melyek az AVON Pastel Pink és az AVON Colortrend Bubblegum voltak. A bal kezemen az előbbi, a jobb kezemen az utóbbi lett alapszín. A Pastel Pinket három rétegben kentem fel, majd a gyűrűs és a középső ujjamra a MoYou Mother Nature 01 lemezről édes szívecskéket nyomdáztam a Bubblegum-mal.
A kis és mutató ujjamra került egy réteg R de L Glamour d' Amour, ami egy cuki, pelyhes fedőlakk. :) Van benne mindenféle méretű fehér pehely, apró rózsaszín pötty és nagyobb, aranyszín hatszög, amik miatt azonban ezt a lakkot választottam, azok a hatalmas, fehér és rózsaszín szív alakú pelyhek. Egyszerűen elvarázsoltak, mikor először megláttam. :)
A hüvelyk ujjamra a Moyra mini 104 My little universe lemezen lévő szívecskéket nyomdáztam először az AVON  Night Vision, majd a Bubblegum lakkal. A másik kezemen megcseréltem a színeket, de az elrendezés megmaradt.






Mivel mind a kettő nagyon tetszett, egyiket sem mostam le. Hiszen mind a kettő különleges a maga módján. De hát a kapcsolatok is ilyenek, nem? Akár szerelmi, akár másmilyen kapcsolatról van szó, mind-mind egyediek és különlegesek a számunkra. :) Igaz, nekem most nincs senkim, aki miatt olvadozzak, de ennek ellenére kedvelem ezt a manit, így még nem mosom le. ;)

Nektek hogy tetszik? Nézzétek meg a többiek mit alkottak a kapcsolatok témában! :)


3 megjegyzés:

  1. Csupa szerelem manikűr ^_^ Nagyon jó lett :)

    VálaszTörlés
  2. Ez aztán igazi kis szivecskés Valentín-mani lett :) Nagyon tetszenek a használt árnyalatok és a minták is!

    VálaszTörlés