2017. január 30., hétfő

Szólánc 6. forduló - (Űr)Sütemény



Sziasztok!
Sűrű bocsánatkérések közepette jövök Helie szólánc kihívásának a hatodik fordulójával, melynek szervezője most én magam voltam. Az előző forduló kreativitás témája és némi fejtörés után én a sütemény szót adtam meg témának. Féltem kicsit, hogy nem fog tetszeni a többieknek a téma, szerencsére ez nem így volt, nagy lelkesedéssel jelentkeztek, aminek nagyon örülök. :)
Énrám sajna pont mostanában tört a "tojok mindenre" életérzés részben a hidegek, részben a sok műszakolás miatt, éppen ezért is hozom így megkésve a bejegyzést.



Amint kitaláltam a témát, már jött is az ihlet, hogy mi legyen majd a körmeimen. Kolléganőm karácsonykor vitt be melóba macaront is, gondoltam: Mért ne lehetnének macaronok a körmeimre pingálva? Aztán azon töprengtem, hogy milyen alapszínt kéne felkenni. Végül a Dance Legend Thunderballja mellett döntöttem, amitől így olyan lett az egész, mintha az űrben lebegnének a sütik(legalábbis szerintem).
Mivel pénteken egyik kedves ismerősömnek születésnapja volt, ezért tortát is gondoltam rávarázsolni a körmeimre.
Sajnos az egész nem olyan lett, mint terveztem, de mivel sem idegzetem, sem időm nem volt újabb manit készíteni, ennél maradtam.






Azt hiszem, legközelebb visszatérek a cupcake-hez, mert az legalább tényleg jó lett.

Ti szeretitek a sütiket? Ha eddig nem tettétek, nézzétek meg a többiek alkotásait is! :)




6 megjegyzés:

  1. Szerintem cuki lett, jó ötlet volt a macaron! (-:

    VálaszTörlés
  2. mindig elámulok hogy képes vagy kézzel festeni a mintákat! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ^_^ Amikor nincs olyan nyomdás mintám, amilyet szeretnék, kénytelen vagyok szabad kézzel megalkotni az elképzelt szépségeket...aztán hol jobban, hol rosszabbul sikerül :)

      Törlés
  3. Nagyon édes lett :) Egyre gondoltunk :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nahát, hogy nekünk mostanában mennyire egyfelé járnak az agykerekeink! :D

      Törlés