2017. január 5., csütörtök

Manikűrvadász 30. forduló - Szülinapi manivadi ^^




Sziasztok!
Ma nem csupán a harmicadik fordulóját éli meg a manikűrvadász, de szülinapja is van Bella kihívássorozatának. :) A szülinapi manivadi különlegessége, hogy nem egymástól vadászunk, hanem külföldi bloggerináktól. Most is olyan lány blogját kaptam, aki sok szép manival rendelkezik. ^_^

Emma, a Globe&Nail blog írója lett az a bizonyos, akitől vadásznom kellett. Ahogy nézegettem a manikat, szinte egy sem volt, ami ne tetszett volna valamilyen mértékben, így csupán azokat mentettem le a gépre, amik igazán nagyon bejöttek, vagy valamilyen módon megfogtak, beindították a fantáziámat. Olyan manik ezek, amiket előbb-utóbb mindenképpen én is el fogok készíteni a saját szájízem szerint. :) No de lássuk, végül melyik manit hoztam a manivadira.


Mivel már egy ideje a cuccaim között lapul egy csomag szép, kék rózsás matrica, úgy döntöttem, most ezeket fogom felhasználni a manimhoz. :) Az alap koncepció maradt, a világos(AVON Nudeitude) háttérre kerültek a rózsák, a többi körmömre pedig kék homoklakk(AVON Mineral Crush Topaz). Mivel nem nagyon szeretem, ha "rücskösek" a körmeim, ezért két réteg gél hatású fedőt is kentem az egészre, így már egészen egyenletes lett a felülete, viszont kinézetre is ugyanolyan szép maradt. :)



Az én manim

(Még mindig rossz a számítógépem, nem érzékel egyik USB port sem, így telóról szenvedtem fel pár képet...)
Remélem, nektek is annyira tetszik ez a mani, mint nekem. ^_^
Nézzétek meg, mit vadásztak a többiek! :)


9 megjegyzés:

  1. Szerintem is cuki lett, jól passzolnak a színek is! (-:

    VálaszTörlés
  2. Annyira bájos és SZÉP lett ez a mani, hogy megzabálom! <3
    A színek is szépen harmonizálnak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Bent is tetszett a csajoknak ^^
      Amúgy anyum most is segített a színválasztásban :)

      Törlés
  3. nagyon szép ez a kék homoklakk, bár inkább zöldnek tűnt elsőre! homoklakk fan vagyok, imádom ha rücskös :D a "manivadi" rövidítés meg isteni! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, szép, nekem is tetszik :)
      A manivadit meg bevallom őszintén, másnál olvastam először, én csupán átvettem a rövidítést :)

      Törlés
  4. Nagyon szép lett, szeretem a virágos matricákat, egyszerű velük dolgozni és mutatósak :) Én imádom a homoklakk-hatást a körmeimen, de elhiszem hogy van akit zavar. Viszont ezt fedővel könnyű orvosolni, ahogy te is tetted.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bár eddig nem sok matricát használtam, de nekem is tetszenek, az utóbbi időben rendeltem párat ^_^

      Törlés