2016. december 28., szerda

Szólánc 5. forduló - Kreativitás



Sziasztok megint!
Helie szólánc kihívása az 5. fordulóját éli meg, melynek keretein belül most ZsebBoszi, ezen forduló házigazdája a kreativitás témát adta meg nekünk. Mivel ez egy elég tág téma, ezért mindenkinek szabadon szárnyalhatott most a fantáziája. Nem lett kimondottan karácsonyi mani, de most nem is ez volt a cél. :)



Mint azt a képeken is láthatjátok, most nem a saját körmömre alkottam. :D
Ezt a szép, átmenetes manit újdonsült sógornőm körmeire alkottam meg. (Igen, nagy meglepi volt, hogy igazából már októberben szép csendben összeházasodtak bátyámmal...)
Hát, nem csak a fantáziám szárnyalt, hanem pár szép pillangó is, Fatima körmeire. A kompozíciót ketten gondoltuk ki, majd nekiláttam a megvalósításnak. ;)




Szerencsére a köröm formázásával nem igazán volt bajom, az már kész volt, így főként csak lakkozni kellett. :) Alapszínnek két réteg Moyra fehér nyomdázólakkot használtam, majd erre került szivaccsal, valamint az AVON Colortrend Candy Pink és az Essence Forgive me lakkokkal az átmenet. A gyűrűs ujjra és a hüvelyk ujjra egy sötétkék Rose Nails lakkal került fel a Moyra Mini 105 My real intention lemezről egy-egy pillangó minta. Az egész tetejére pedig a Shattered Glass nevezetű, Sharklady által készült franken holo fedő került. :) Hál' Istennek, sógornőmnek nagyon tetszett a végeredmény(nekem is, bár nem vagyok nagy rózsaszínes). ^_^



Nektek mi a véleményetek? Nézzétek meg a többiek maniját is!


11 megjegyzés:

  1. Nagyon csinos manikűrt készítettél! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, minden tőlem telhetőt megtettem, pedig akkor még nem is tudtam, hogy Fatima már a sógornőm ^_^

      Törlés
  2. Jó ötlet volt ez a színkompozíció! Cuki rajta a kis pillangó! (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fati mondta, hogy ilyen színátmenetes legyen és hát ő teljesen odavan a rózsaszínért, így alap volt, hogy ilyesmi színek lesznek benne a maniban. A lepkét viszont én gondoltam odabiggyeszteni rá sötétkékkel :)

      Törlés
  3. Az a véleményem, hogy álomszép manikűrt alkottál, és én biztosan összepisiltem volna magamat a gyönyörűségtől, ha hirtelen a körmömön termett volna! :)
    BRUTÁLSZÉP! Imádom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Banditám, bearanyoztad a napomat ezzel a pár sorral! ^_^ Mondjuk Fati is azt mondta, mikor kész lett, hogy: "Ú, gyönyörű! Ugye?" És tolta Ádi(bátyám) orra alá, hogy nézze meg, milyen szép. :D

      Törlés
  4. jó ez a franken, feldobja nagyon, szép lett! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, jó ötlet volt anno beszerezni belőle :) Ettől a mani kicsit olyan álomvilágos, tündérmesés lett :)

      Törlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés