2016. november 21., hétfő

Szólánc 4. forduló - Ajándék



Sziasztok!
Ismét jön a hónap vége, újra itt van hát a Helie által életre hívott Szólánc kihívássorozat következő fordulója, melynek házigazdája ezúttal bandita, aki Myrkky Koponya témája után most az Ajándék szót adta meg nekünk.

Mivel benéztem ennél is az időpontot és jövő hétre számítottam, nem sokat töprenghettem azon, hogy milyen is legyen a manim, remélem, azért tetszeni fog nektek.





Végül az ajándékok csomagolására került a hangsúly, bár egy kicsit kapkodtam vele, ami látszik is. Ezt nézzétek el nekem, ugyanis ma fogászaton is voltam, így nem volt idegzetem ennél jobb manit alkotni. Sajnos a képek se lettek az igaziak, de majd legközelebb igyekszem szebben megcsinálni.

Felhasznált lakkok:

AVON Nail Experts Prime alaplakk
AVON Nailwear pro+ Mystic
Moyra 19
AVON Nailwear pro+ Raw Gold
AVON Gel Finish fedőlakk

Nézzétek meg a többiek maniját is! :)


6 megjegyzés:

  1. Ezen bizony tényleg látszik egy picit, hogy kapkodtál, de a gyönyörű színek kárpótolnak! :)
    Fogorvos után azt hiszem én elengedett kézzel hemperegnék a heverőn, így abszolút megértelek. Remélem, minden rendben és nem volt nagyon fájdalmas a beavatkozás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is nagyon jók ezek a színek együtt, bár azon elcsodálkoztam, hogy a Mystic-nek felkenve(főleg a Raw Gold mellett) van egy kis rózsaszínes beütése :D Azért majd később valamikor lehet, hogy újraalkotom ezt a manit egy kicsit kényelmesebb tempóban, hogy jól is nézzen ki
      Egyelőre csak gyógyszeres tömést kaptam, aztán meg majd meglátjuk, de hát másfél órás várakozás után kerültem be, szuri, újabb várakozás, míg jól elzsibbadtam és csak utána csinálta meg... :S De fájni csak a szuri helye fáj most

      Törlés
  2. Jaj, fogorvos után én azt is csodálom, hogy egyáltalán volt idegrendszered manikűrözni. Én is inkább lemondtam volna a fordulót, asszem. Az alapkoncepció tetszik, a kivitelezés meg majd még alakulni fog, tudod, gyakorlat teszi a mestert. :))

    VálaszTörlés
  3. Szép lett, én látom a masnit a doboz tetején :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, Húgi, tudtam, hogy bízhatok benned :D

      Törlés