2016. október 24., hétfő

Őszi kihívás - Őszi gyümölcsök/zöldségek



Sziasztok!
Újabb fordulóhoz értünk Noémi őszi kihívásában, ami nem más, mint az őszi gyümölcsök és zöldségek. Bevallom őszintén, eleinte féltem, hogy nem tudok majd mit kitalálni erre a fordulóra, de aztán ahogy telt az idő, csak sikerült kiötölni. :)





A körmeimen egy kevert alapszín van, aminek miértje az előző bejegyzésből adódik, ugyanis a lábaimon is ki van most festve a köröm, amihez nem találtam a kezemre való tökéletes lakkot. A keverék az AVON Nudeitude, Pastel Pink és Art of Change Contrast Coral lakkokból jött össze. Erre szivaccsal egy kevés Colorama-s sárgát is nyomkodtam, majd felhelyeztem a saját készítésű szőlő matricáimat. Mint a fenti képeken látható, direkt sok matricát csináltam, és kétfélét is. Aztán felszedés után a fehér pöttyös, igazi kis "szóló szőlőket" választottam és helyeztem fel a körmeimre. :)




A mutató és kisujjaimra először water marble került. Hosszas próbálkozások és kiállhatatlan hátfájdalmak XD után végül sikerült szép water marble-t összehozni. Mikor ez megtörtént, olyan diadalittasan tekintetem a körmeimre, mint Sarah a Fantasztikus Labirintusban Jareth-ra(-re, -rá, -ba, -ben, -hoz, valamelyik jó, osszátok be :D ), mikor eszébe jutott a nagy monológ utolsó sora. Már-már késztetést éreztem, hogy azt mondjam, ,,Nincs hatalmad felettem!'', ám ekkor rájöttem, hogy nem igazán passzol a szőlőkhöz ez a water marble... Szóval nagy sóhajjal leszedtem a körmeimről.

Második próbálkozásra felkentem egy réteg AVON Art of Change Contrast Coral-t és két réteg AVON Nudeitude-öt, majd ugyanúgy "szivacsoztam", mint  a többi körmömet. Végül AVON Emerald City-vel rányomdáztam a Moyra Ornaments lemezről vett mintával. Ez egy kicsit hasonlít a szőlőindákra(legalábbis szerintem) és persze pont ez is volt a cél. :) Így már jó volt az összkép, úgyhogy maradt is. :)





Nézzétek meg a többiek őszi gyümölcseit/zöldségeit is! :)



4 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett a végeredmény, ügyes lett a water marble is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Igen, jó lett, csak nem passzolt a szőlőkhöz :)

      Törlés
  2. Szuperjók a szőlős matricák, és csatlakozom az előttem szólóhoz, jól sikerült a water marble is! :)

    VálaszTörlés