2017. április 2., vasárnap

NOTD - Arany rózsák



Sziasztok!
Itt a jó idő, gondoltam, ideje most már, hogy a körmeim is kivirágozzanak. :D A mai manihoz pár kínais matricát használtam fel.

 Alap színnek a Moyra fehér nyomdázó lakkomat és az AVON Golden Vision-t használtam, majd a fehér alapra jöttek a matricák.




Nos, ezek a matricák nem vizes matricák, hanem szimplán le kell szedni őket a műanyag lapkáról és a körmökre helyezni. Nagyon vigyázni kell, hogy hova rakod, mert olyan erősen ráragad a körmödre, hogy nincs második esély! Cserébe viszont nagyon szép. :)




Sajnos a legnagyobb hátránya ezeknek a matricáknak leszedésnél jött elő, ugyanis levakarhatatlanok. :/ Kétszer is meggondolom, mielőtt újra hozzájuk nyúlnék, hiába a szépség...

Nektek is volt hasonló tapasztalatotok már matricákkal?


Ó, viszont valami pozitív megfigyelés a körmeimmel kapcsolatban: Valamelyik nap nézegettem a pár évvel ezelőtti képeket és találtam egy képet, amin a kezem van és teljesen ledöbbentem. "Tényleg ilyenek voltak a körmeim?" Megnéztem a kezem, ahogy most kinéz, meg ahogy akkor és elmosolyodtam. Amióta lakkozom, sokkal szebbek lettek a körmeim. Már nem hajlanak annyira le... No de itt az összehasonlító kép:


A mutató ujjamon látható drasztikus változás, hiszen az a körmöm volt az, amelyik a legjobban lefelé görbült. Nagyon örülök, hogy ennyivel másabbak már a körmeim, noha még mindig gyengécskék...Remélem, pár év múlva újabb összehasonlító képpel jöhetek, melyen még szebb körmeim lesznek. ^_^


Pussz:

Tessa

3 megjegyzés:

  1. Tényleg szépek ezek a matricák! Én nem annyira kedvelem őket, legtöbbször a nyomdát választom. De ismerős a helyzet.. Esetleg a fóliás módszer..? Nagyon más lett valóban a körmöd!! Sokkal szebb, mint azon a régi képen! (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :)Nagyon örülök neki, hogy ennyit változtak a körmeim ^_^

      Törlés
  2. jó ez az arany nagyon elegáns :P

    VálaszTörlés